Midden in de Zuid-Noorse natuur ontstaat een dorp voor mensen die van natuur, mensen en Friluftsliv houden !

De Scandinavische levensfilosofie FRILUFTSLIV is het beste wat je voor jezelf & je gezondheid kunt doen. Kom naar Noorwegen en ervaar de rust en weidse natuur. Logeer in een van mijn yurts en geniet van de eeuwenoude eenvoud van deze bijzondere steppententen.

Friluftsliv – a filosophy to a healthy & happy life

Friluftsliv is niet zomaar een woord of term. Het is een filosofie. Een levensstijl. Vrij vertaald zou het buitenleven betekenen maar Friluftliv is meer dan dit. Het is een Scandinavische Way of Life. Of je in het drukke urbane Oslo woont of in het verlaten arctische Noorden. Het is de liefde en het respect voor de natuur. De beste remedie tijdens lange donkere dagen. Maar Friluftsliv is niet enkel voor de diehard outdoor freak die van klimmen, raften of mountain-biking houd maar ook – en vooral – op lange zomerse dagen staat Frilufstliv voor struinen met vrienden in de natuur, picnics of een ontspannen avondwandeling. Er is zelfs een speciaal woord voor buiten een biertje drinken – UTEPILS.

Een tweede typisch begrip voor de Scandinavische landen is HYGGE. Hygge en Friluftsliv zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hygge betekend naast gezelligheid het genieten van kleine dingen, gemoedelijkheid of knusheid. Belangrijke ingredi├źnten voor ons dorp Walden Woods.

Yurts – B&B, Glamping en Retraite

Sinds mijn kindheid droom ik van een leven in een Tiny House. Ge├»nspireerd door het kinderprogramma “Pusteblume”. Toen was het nog een gezellige bouwkeet. Het woord Tiny House bestond toen nog niet. Enkele jaren geleden mocht ik voor een paar dagen in een Mongoolse Geer (yurt) verblijven. Toen was ik helemaal verkocht. De droom van een gezellige bouwkeet werd een droom van een leven in een YURT.

Mijn droom van een leven in een yurt wil ik met jullie delen door in Walden Woods een B&B, Glamping en Retraite Oord bestaand uit een aantal Yurts van verschillende maten te realiseren. Een grote voor groepswerk zoals een weekje Yoga in de Noorse Natuur of een Lomi Lomi Training. Enkele kleinere Yurts als B&B en Glamping.

Retraite – Massages

Boek je een Yurt als B&B of Glamping kun je tevens je eigen kleine persoonlijke retraite samenstellen en genieten van mijn aanbod van verschillende massages. Ik ben therapeutisch masseur voor Integrale Massage, Aroma Massage, Holistic Pulsing, Zwangerschapsmassage en Lomi Lomi. Daarnaast ben ik voedingsconsulent. Puur en gezond eten – maar vooral lekker eten – zal onderdeel zijn van je persoonlijke Retraite.

Kun je niet wachten tot dat Walden Woods Retraite in Noorwegen geopend is? Kom dan alvast hier in Nederland kennis maken met mijn massages.

Meer over mijn praktijk en de massages onder Walden Woods Retraite NL en op mijn praktijk site:

www.dekrachtvanzachtheid.nl

Walden Woods Retraite – Walden Woods

Walde Woods Retraite zal deel uitmaken van het dorp Walden Woods. In dit dorp zal ik 1000m2 over een tijdje mijn eigen mogen noemen. Omringt van 240ha bos, natuur, een eigen meertje en een groeiende groep mooie mensen die net als ik een droom van natuur, ruimte en FRISLUFTLIV realiseren.

Ben je nieuwsgierig geworden over Walden Woods en onze plannen? Wil je misschien zelfs deel uitmaken van Walden Woods?

Hier vindt je meer informatie over Walden Woods:

https://www.waldenwoods.no/