Walden Woods NL heeft – nog! – geen plek in de mooie Nederlandse natuur met yurts om te vertoeven, te struinen door bossen of heidegebieden of een weldadige persoonlijke mini retraite inclusief massage te ondergaan.

Wat wel al kan is kennis maken met de massages zoals ik deze in Noorwegen zal aanbieden. In mijn praktijk ‘ De Kracht van Zachtheid’ in Arnhem. Hier kun je kennismaken met Integrale Massage, Holistic Pulsing, Aromamassage, Zwangerschapsmassage en Lomi Lomi voor Vrouwen.

Integrale Massage

Integrale Massage is een combinatie van een aantal massagevormen zoals klassieke massage, Holistic Pulsing, energetische massage en diepe bindweefselmassage (deep tissue).

Holistic Pulsing

Holistic Pulsing is een techniek van wiegen en zachtjes strekken. Hierdoor worden blokkades, maar ook gifstoffen in het lichaam vrijgemaakt. Het is een zachte niet dwingende ontspanningsmassage. Deze ‘massage’ wordt gekleed gegeven.

Aromamassage

Aromamassage is een heerlijk ontspannende en rustgevende massage met etherische oliën. Samen kiezen wij etherische oliën die passen bij jouw behoefte op dit moment.

Zwangerschapsmassage

Een ontspannende massage voor aanstaande moeders.

Lomi Lomi

Lomi Lomi komt oorspronkelijk uit Hawaï en werd doorgegeven van generatie op generatie. Lomi Lomi is een rustige ritmische massage, die gericht is op ontspanning en genezing. Het is een volledige lichaamsbehandeling die uitgevoerd wordt met mooie, lange, vloeiende bewegingen over de volledige lengte van het lichaam.

Er wordt gebruik gemaakt van zachte strijkende technieken en technieken die vergelijkbaar zijn met die van de acupressuur. Licht stevig drukken, kneden en wrijven. 

Lomi Lomi is zeer geschikt als postnatale massage.

www.dekrachtvanzachtheid.nl