Hoe alles begon…

Halverwege mei kwam mijn zoon met een postkaart vanuit zijn werk thuis. ‘ Mam dit is voor jou, zou je wel leuk vinden. Groetjes van Richard’. Pubers…summiere info! Het kwartje viel pas twee weken later. Na een skype gesprek met de founders van Walden Woods, Lisette en Karel, was ik vuur en vlam. Ik wist, dit is wat ik wil. Waar ik al lang van droomde en al enkele pogingen had ondernomen om het hier in Nederland op te zetten.

Maar hoe? …. en wat moet ik in Noorwegen, land van mijn dromen, doen om aan de kost te komen? Wil ik wel nog een tweede keer emigreren? Mijn hoofd tolde van de vragen en ideeën en enthousiasme.

Een veer weggestopte, beetje al ad acta gelegde droom was de illuminating spark: mijn droom van een kleinschalige B&B en mijn droom van leven in een yurt of tiny house. In Noorwegen zou ik deze kunnen realiseren. De zorgen om inkomsten en wat met mijn tijd daar te doen waren in een klap opgelost!

2 thoughts on “Hoe alles begon…

  1. Wat goed Nadine. Mooi zoals je jouw proces hierin omschrijft. En geweldig dat je niet alleen maar droomt, maar dat je jouw droom hier op aarde neerzet. Respect! 🙏Ga ervoor lieve schat, het kan je alleen maar gelukkig maken. 💕
    Fijn dat ik een stukje met je mee mag beleven. Liefs 😘

  2. Fantastisch en inderdaad precies dat gene waar je al jaren mee bezig bent!!!
    Gefeliciteerd..en als het zo ver is dan wil ik je graag komen helpen met het opzetten van de kaart of wat je dan ook voor ogen hebt met de gastronomie!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *